Menu Zamknij

Menu

  • Poniedziałek – Pierogi z mięsem; surówka z młodej kapusty (1, 3, 7). Danie wege: Placki ziemniaczane, sos pieczarkowy, surówka z marchewki.

  • Wtorek – Pieczony udziec z kurczaka; ziemniaki gotowane; surówka z papryki i kapusty pekińskiej (3, 10). Danie wege: Kuskus z warzywami, dip ziołowo-jogurtowy. 
  • Sroda – Gulasz wieprzowy; kasza gryczana; warzywa z wody (1). Danie wege: Zielona fasolka w pomidorach, kasza gryczana.
  • Czwartek – Spaghetti bolognese (1). Danie wege: spaghetti napolitańskie.
  •  Piątek – Kluski leniwe; sos jogurtowy; mus z truskawek (1, 3, 7).

Zapoznaj się z informacją o alergenach: lista alergenów

Sprawy organizacyjne

Dostosowanie