Poniedziałek (16 stycznia)
Drugie danie: Spaghetti bolognese (1). Danie wege: Kluski szpinakowe, marchewka na parze (1,3,7).
Wtorek (17 stycznia)
Drugie danie: Filet z kurczaka ; ziemniaki gotowane; modra kapusta z marchewką i jabłkiem (1, 3, 10). Danie wege: Penne szpinakowe.
Środa (18 stycznia)
Drugie danie: Pieczony udziec z kurczaka, ryż gotowany, surówka jesienna (1, 3, 10). Danie wege: Kisz warzywny, dip ziołowo jogurtowy, surówka jesienna (1, 3,10).
Czwartek (19 stycznia)
Drugie danie: Pieczeń rzymska; kasza bulgur; gotowana marchewka (1, 3, 4, 6,7, 9, 10, 11). Danie wege: Zapiekanka makaronowa z warzywami, surówka z buraków czerwonych (1, 3, 4, 6, 7, 9, 10, 11).
Piątek (20 stycznia)
Drugie danie: Panierowany filet z dorsza; ziemniaki gotowane; surówka z kapusty kiszonej (1 ). Danie wege: Naleśniki z serem, sos truskawkowy (1,3,7).